Τοποθεσία

Το Daphnis Villas βρίσκεται στον Πύργο Ψηλονέρου στην ΒΔ Κρήτη,15 km,15-20 λεπτά οδήγησης Δυτικά της πόλης των Χανίων. Το Daphnis Villas βρίσκεται 200 μέτρα από την αμμώδη παραλία που έχει χαρακτηριστεί περιοχή NATURA.
Στην παραλία φύεται το κρινάκι της θάλασσας και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ωοτοκούν οι χελώνες Caretta-Caretta. Η θάλασσα είναι γνωστή για τα πεντακάθαρα νερά της όπου μπορείτε με ησυχία να απολαύσετε τις βουτιές σας. Στην παραλία που εκτείνεται σε μεγάλη έκταση υπάρχουν σημεία που μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία μόνος σας αλλά και οργανωμένα σημεία με ομπρέλες, ξαπλώστρες, καφέ, ποτό και φαγητό.

Η ιδιαίτερη τοποθεσία του Πύργου Ψηλονέρου, στρατηγικά τοποθετημένου τρία χιλιόμετρα δυτικά του κέντρου του Πλατανιά δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει τις άρτιες τουριστικές υποδομές και την έντονη νυχτερινή ζωή του Πλατανιά, ενός από τους σημαντικότερους resort προορισμούς στην Κρήτη, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να νιώσει τη γαλήνη και την ηρεμία, που μόνο η Δυτική Κρήτη και μια ήσυχη βίλα, όπως αυτές του Daphnis Villas μπορεί να προσφέρει.

Το χωριό Μάλεμε απέχει 1 km όπου υπάρχει οργανωμένη παραλία, ταβέρνες, φαρμακείο, ATM και super market.
Η ιστορική πόλη των Χανίων απέχει 15 km και μπορείτε να μεταφερθείτε, είτε με το αυτοκίνητο σας, είτε με λεωφορείο όπου υπάρχει τακτική σύγκοινωνία, είτε με ταξί.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Daphnis Villas σαν ορμητήριο για να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα της Κρήτης.

Αποστάσεις:

200 m από την παραλία
15 km από την πόλη των Χανίων
35 km από το αεροδρόμιο Χανίων (CHQ)
23 km από το λιμάνι της Σούδας
33 km από Φαλάσσαρνα
57 km από Ελαφονήσι
30 km από Καστέλι, Κισσάμου

75 km από την πόλη του Ρεθύμνου
153 km από την πόλη του Ηρακλείου

ONLINE BOOKING
CHECK AVAILABILITY

>
ΟΔΗΓΙΕΣΧάρτηςΚείμενοΛιμάνι Αεροδρόμιο
Πύργος Ψηλονέρου, 73014 Χανιά - Κρήτη - Τηλέφωνο: 28210 62800 - Φαξ: 28210 59333 Κινητό:+30 6973 323464 & +30 694 5594696
E-mail: info@daphnisvillas.gr - ΜΗΤΕ: Αριθμός Γνωστοποίησης 1045007

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά.
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».